Com treballo?

M'agraden les bodes: Gaudeixo participant en un dia tan especial per vosaltres. Ho faig ara que després d'uns quants anys treballant amb altres fotògrafs, puc fer el meu treball personal, amb la meva visió i amb el tracte que a mi m'agrada. Busco reflectir al màxim com sou, tot el que per vosaltres és important, captant per damunt de tot els sentiments . La meva experiència en premsa, moda i retrat s'uneixen per explicar la vostra historia amb un reportatge d'autor, més ben dit d'autors, vosaltres hi poseu l'estil i jo la mirada.

Us ensenyo la meva feina. El que m'agrada és conèixer la parella des del primer moment així que si estàs preparant el teu casament i necessites un fotògraf ens trobem i us ensenyo el meu treball sense compromís. Ens coneixem, us explico i m'expliqueu.

Passem un matí junts. Si us ve de gust fem una sessió de fotografies abans del casament Aprofitem si teniu un hobby, anem al vostre lloc preferit o fem una passejada pel bosc, per la platja... D'aquesta manera quan arriba el dia jo ja sé si us agraden les fotos, si sou tímids davant de la càmera, si sou més seriosos o més bojos. Quan arribo a casa vostre el dia del casament ja puc entrar com si fos "de la família". Aquestes fotos també seran un record d'una època i si voleu les podreu fer servir per les invitacions.

foto_com_treballo

EL DIA: Us acompanyo des dels preparatius fins al ball... entre mig un munt de moments únics i irrepetibles. Al final del dia quedaran més d'un miler d'instantànees per sel.leccionar però sempre estic contenta pel viscut i la feina feta.

foto_com_treballo foto_com_treballo

Després... Si ho voleu fem un reportatge post-boda. I en acabat toca posar –se a triar, retocar i maquetar l'àlbum. Això em portarà una mica de feina i com que estareu tots impacients, en aproximadament 15 dies, vosaltres, la vostra familia i els amics siguin d'on siguin, ja podreu gaudir de les fotografies abans no tingueu l'àlbum. Tindreu una galeria amb codi d'accés privat a la meva àrea de clients durant un any sense cap cost addicional amb una selecció de les millors 100 fotografies.

Espero poder conèixer-vos ben aviat

Tel. 635 880 748 - info@annamas.net

area_clents area_clents area_clents