Comparti_ments  Jordi Salinas_Anna Mas

Comparti_ments  és un treball a 4 mans.  Els autors són els actors;  la càmera no té un ull  al darrere;  el moviment no el controla ningú i l'atzar esdevé un factor decisiu.

Cada fotografia és autònoma. No hi ha  un relat seqüencial amb un  principi i un final. Escenes d'encontres i desencontres sense una  orientació  positiva o negativa, destinades a provocar íntimament  l'espectador .

L'espai, ple de comparti_ments,  d'entrades i sortides, portes i finestres,  esdevé una metàfora del trànsit interior i  les portes d’accés de cadascú.  Un espai on s'ha desenvolupat  l'acció sense idees preconcebudes i generador de situacions per ell mateix.

Comparti_ments  retrata les relacions sempre complexes entre dos éssers . Si un es relaciona amb si mateix com si fos dues consciències, quan dues persones es troben,  és estrany que les quatre puguin estar d'acord... I si la relació  succeeix dins d'un mateix compartiment es podria pensar que seria una bona opció per trobar-se, però resulta que el cap no es físic i fuig de l'altre com d'ell mateix, mira cap a un  altre costat mirant cap a on no hi ha res... Podria ser que en el no-res hi hagués algú, potser algú que veu el mateix no- res, al mateix lloc ...

Col.lecció de 13 fotografies. Edició limitada de 8 . Impresió Giclée certificada, 50x75 cm sobre paper Hahnemühle Photo Rag de 308 gr d'alta durabilitat.

Esposat a :
Galeria Sàfia de Barcelona maig 2011

Tel. 635 880 748 - info@annamas.net

area_clents area_clents area_clents