preloder

Sobre mi

//annamas.net/wp-content/uploads/2019/04/sobre-mi.jpg

Fotògrafa FreeLance; col.laboradora de El Periodico des de 2006, i la Fundació Mies van der Rohe des de 2007; entre d’altres entitats i empreses. M'agrada fotografiar a la gent i captar l'essència del que succeeix; d'un projecte, d'un esdeveniment o d'una persona. Em diuen que les meves fotos transmeten i tenen ànima; què són dinàmiques, també que es nota que estimo i m'apassiona la meva feina. Jo on em sento més còmode és on hi ha acció i moviment.

Llicenciada en Biologia, em vaig formar en fotografia a l'IEFC i a l'Aula d'Especialització Fotogràfica de Barcelona.

Clients

Fundació Mies van der Rohe, COAC, Bh arquitectes , Cataloniabio&healthtech, Servei d’emergencies mediques SEM, Cooperativa Suara, SOMenergia, Fundació Intermedia, cooperativa Garbet, Fundació Viver de Bell-lloch, Fundació Territori i paisatge de Caixa de Catalunya. Diputació de Barcelona -Projecte Rururbal, Cooperativa Roba Amiga, Generalitat de Catalunya departament d’agricultura, Prodeca, Fundació Ecotic, Amitech, Archivel Farma, zbm patents, Esbiosfera, Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Cardedeu, Ajuntament de La Roca del Vallès, Ajuntament de Rubí, Saralee, Winter S.A, Specipig, Enantia, Sun&fruits; Gemma Escarré comunicació, Canovas comunicació creativa, Ors comunicació, Laboh , Orbyce, Talp comunicació, Nihao, Dàmaris Gelabert.

Publicacions de forma continuada des de 2006 a El Periodico de Catalunya. També publicacions a la revista Capçalera del Col.legi de Periodistes de Catalunya, La Vila de Cardedeu, el Mundo i El Pais.